De verkoop van het nieuwbouwproject De Coraal is in volle gang,
inmiddels is ruim 90% van de appartementen verkocht.
Het enthousiaste verkoopteam staat paraat om uw vragen te beantwoorden!

Planning:

(Sleep de tijdlijn naar links en rechts om meer te zien)

Is dit uw droomappartement?

Ja ik ben geïnteresseerd!

Veelzijdig wonen in Heerhugowaard

Heerhugowaard ligt centraal in Noord-Holland, op de bodem van drooggemalen veenmeer De Waert. In 1960 telde Heerhugowaard slechts een kleine 7000 inwoners, vanaf de tweede helft van de twintigste eeuw groeide Heerhugowaard met meer dan 55.000 inwoners uit tot een jonge, moderne stad met vele mogelijkheden. Met het stadscentrum van historisch Alkmaar ‘om de hoek’, met een groene landelijke omgeving, prachtige recreatiegebieden en sportmogelijkheden. En met het Noordhollands Duinreservaat, de Schoorlse duinen en het strand op korte afstand.  

Deze plek is uniek

Wilt u wonen in hartje centrum Heerhugowaard? Dan is De Coraal iets voor u.

Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. De bouw is inmiddels gestart en ruim 70% is verkocht. Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u zich inschrijven via de contact pagina.

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.