Centraal wonen

In de directe omgeving van De Coraal is veel te beleven. De 150 winkels en diverse supermarkten in het overdekte winkelcentrum Middenwaard liggen naast de deur. Een gezellig avondje uit?
De diverse restaurants en bars, bioscoop VUE, de Waerd bowling- en eventcentrum en theater Cool liggen op loopafstand. Wilt u sporten? Zwemmen, fitness, squash, tennis, fietsen, voetbal, golf, bootcamp, paard rijden; u kunt het zo gek niet bedenken of Heerhugowaard heeft het.

Alles in de buurt
Het nieuwe appartementengebouw De Coraal ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation en verschillende buslijnen stoppen voor de deur. Met het treinstation en uitstekende busverbindingen, zowel stads- als streekbussen, is het openbaar vervoer een prima alternatief voor woon-/ werkverkeer of recreatieve uitstapjes.

Ook mensen die de voorkeur geven aan de fiets kunnen tevreden zijn; Heerhugowaard is omringd door aantrekkelijke fietsroutes met de nodige fietsknooppunten. De fiets, die u in uw eigen berging of garagebox stalt, is een prima alternatief. Uw auto parkeert u op eigen terrein dat deel uitmaakt van het appartementencomplex.

Bereikbaarheid
De afstand van Heerhugowaard naar het centrum van Alkmaar is nog geen 10 kilometer en de hoofdstad Amsterdam ligt op zo’n 35 kilometer afstand. Dankzij de centrale ligging en een uitstekend regionaal en rijkswegennet (A7 en A9) zijn steden in de Randstad en Friesland snel en goed aan te rijden, net als de luchthaven Schiphol. Ook Hoorn, het IJsselmeer, de duinen en het strand met aantrekkelijke kustplaatsen zoals Egmond, Bergen en Schoorl zijn prima te bereiken.

Filter op:
  • Alle
  • Eten en drinken
  • Openbaar vervoer
  • Sport
  • Meer

Is dit uw droomappartement?

Ja, ik ben geïnteresseerd

Voor ieder wat wils

24 koopappartementen in het hart van Heerhugowaard. Alle koopappartementen zijn onderling net even verschillend qua ligging, formaat, afwerkingsniveau en prijs. Compact met een berging? Royaal aan het water met een parkeerbox? Begane grond of vierde verdieping? Zoveel mensen, zoveel wensen. Kom binnenkijken, wij houden de deur voor u open.

Duurzaam wonen
Wonen in De Coraal is wonen zonder gas. Alle woningen worden aangesloten op het meest duurzame warmtenet van Nederland, en zijn daardoor groen verwarmd. De carports op het middenterrein krijgen een ‘groen dak’ met vegetatie; Beter voor het milieu en goed om regenwater te bufferen. Aan de zijde van de waterwoningen wordt de bestaande watergang flink verbreed, dit ter compensatie van de toegenomen verharding. Duurzaam wonen aan het water, in het centrum? Dat kan in De Coraal.

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.