De eerste steen is gelegd!


23 mei 2019

Luxe koopappartementen, maar ook huurappartementen voor starters en senioren. Dat weten de mensen uit Heerhugowaard gelukkig ook op waarde te schatten, want het grootste gedeelte van de kopers is uit onze gemeente afkomstig.
Natuurlijk ben ik er trots op dat ik de eerste steen mag leggen in het bijzijn van de vermaarde Spaanse architect Joseph Lluís Mateo. Dat doe ik straks en zeker niet nadat ook ik vanaf deze plek ook de mensen van De Nijs heb bedankt. Zij hebben laten zien dat je door echt met elkaar samen te werken heel ver kunt komen. Ik wens alle toekomstige bewoners veel plezier met hun nieuwe woning. Succes en geniet ervan”.

Dat er veel veranderd in de bouw en de bouwsector bleek wel uit de presentatie van de bedrijfsleider Edwin Swart van projectontwikkelaar en bouwer De Nijs. Alles om ons heen wordt steeds digitaler en de bouw dus ook. Niet alleen in de manier van werken en bouwen maar juist ook door te zorgen dat woningen steeds “slimmer” worden. Wij hebben bij De Nijs 3 doelstellingen. We willen volledig overschakelen op 3D/virtueel bouwen, we willen meer gebruik maken van Ipads om zodoende volledig papierloos te kunnen werken. Op het scherm liet Swart zien hoe dat werkt in de praktijk met de tekeningen en de uitwerking van het gebouw. De aanwezige kopers vonden het heel bijzonder om op deze manier hun eigen woning al langs te zien komen.
Als laatste voor de eerste steenlegging kwam de Spaanse architect nog even aan het woord. Hij was speciaal voor deze gelegenheid overgekomen uit zijn woonplaats Barcelona. Joseph Lluís Mateo sprak in het Engels: “Let’s all celebrate the first moment, it’s a fantastic day. I love to see the reality, the quality of the product. This is a place with a long history, our wishes and intentions were to bring people together around a beautiful building. And that’s what is happening. Enjoy living here”.

Na het officiële moment werd door Winfred de Nijs nog een toost uitgebracht op de 1e steenlegging en  nodigde hij alle kopers uit om onder het genot van een hapje en een drankje alvast met elkaar contact te maken. 

Het plan De Coraal bestaat uit totaal 80 appartementen. Hiervan zijn er 56 verkocht aan een belegger,  deze appartementen zullen als huurappartementen in de vrije sector voor met name starters en senioren op de markt gezet worden. Van de 24 luxe koopappartementen zijn er nog slechts 2 te koop!

De realisatie van De Coraal is de eerste in een serie van 3 ontwikkelingen van De Nijs in het Stadshart van Heerhugowaard met totaal ca. 500 woningen.

Terug

Pagina delen via

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.