De verkoop van De Coraal is in volle gang,
we houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws.

22 juli 2019

Update bouw

Bij de Galerij, op de begane grond bevinden zich hier de Turn-key woningen, zijn aan alle zijden de gevelelementen gemonteerd. De laatste hand wordt gelegd aan de dakvloer en daarna worden de appartementen wind- en waterdicht gemaakt. Na de bouwvakantie wordt hier gestart met het metselwerk.

Van de Waterwoningen liggen de breedplaatvloeren van de eerste verdieping. Vervolgens worden de balkons neergelegd zodat de vloer gestort kan worden. Aansluitend worden de wanden gestort en dan op naar de volgende verdieping.

Het team van De Coraal wenst u een fijne zomer!

Lees verder
23 mei 2019

De eerste steen is gelegd!

Op een werkelijk zonovergoten woensdagmiddag mocht Winfred de Nijs, de trotse algemeen directeur van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V., alle kopers, belanghebbenden en genodigden welkom heten bij het heugelijk feit van de eerste steenlegging. De Nijs: “We hadden ons geen mooier moment kunnen wensen om dit samen met u te mogen vieren. Met dank aan de intensieve samenwerking met de gemeente Heerhugowaard gaat het nu dan ook echt realiteit worden. Er komt hier een prachtig modern vormgegeven gebouw met Spaanse invloeden. Een woongebouw voor jong en oud. Een plek waar iedereen met elkaar kan samenleven. Fijn dat de wethouder er is en straks de eerste steen gaat leggen”.

Wethouder Monique Stam: “Er wordt veel gebouwd in Heerhugowaard en dat is gezien de grote vraag naar woonruimte ook nodig. De Coraal en de nog te ontwikkelen Stadshartlocaties Lapis Lazuli en Tangent sluiten hier goed op aan.

Lees verder
Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.