Heeft u vragen over de verkoop van het project De Coraal,
neem contact op met Edwin Balvers van Broekman Makelaars, tel. 072-5625544 of via e-mail.
De Coraal is een project van M.J. de Nijs Projectontwikkeling B.V. en Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen staat uw vraag er niet bij Neem dan vrijblijvend contact met ons op De contactgegevens vindt u op deze pagina.

Bouwfase

Door wie wordt er aan dit project gewerkt?

De bouwonderneming die werkt aan dit project is:

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.

Wanneer wordt er met de bouw gestart?

De omgevingsvergunning is afgegeven en de bouw is gestart (1e paal) op 5 november 2018.

1e Steenlegging

Op 22 mei 2019 heeft wethouder Monique Stam de eerste steen van dit project gelegd. De steen werd gelegd in het bijzijn van architect Joseph Lluis Mateo, algemeen directeur Winfred de Nijs (van Bouwbedrijf De Nijs), kopers en genodigden.

Meer en minderwerk

In hoeverre kunnen wij de woning zelf inrichten?

Waterwoningen/Patiowoningen/Pleinwoning:

Opties en individuele wensen
Naast de standaard woning zoals gepresenteerd in de brochure, heeft u de keuze uit een scala van meer- en minderwerken. Staan niet al uw wensen hier bij? Dan kunt u uw individuele woonwensen met de kopersbegeleider bespreken. De aannemer zal uw wensen bestuderen, de technische haalbaarheid bekijken en indien mogelijk u vervolgens een uitgewerkte offerte aanbieden.

Sanitair
Stel samen met de kopersbegeleider uw eigen ideale badkamer samen. Hij kan precies toelichten wat het basispakket omvat en wat de mogelijkheden zijn.

Turn-key woningen:

De bouwnrs. 001, 005 t/m 008 worden Turn-key opgeleverd, dit betekent met de volgende extra's:

  • op de niet betegelde vloeren een PVC-vloer met 'eiken look';
  • het sausklaar maken van alle binnenwanden in de woning (dus niet in de buitenberging);
  • het dichtzetten van de V-naden in de breedplaat plafonds en het sausklaar maken van deze plafonds (uitgezonderd buitenberging en meterkasten);
  • het sauzen van alle wanden en plafonds welke sausklaar gemaakt zijn;
  • het leveren en plaatsen van een keukenmeubel inclusief apparatuur.

Verkoop

Zijn er nog appartementen beschikbaar?

Voor vragen over beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Broekman Makelaars, tel. 072 - 562 5544 of via nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl

Is uw vraag nog niet beantwoord?

Neem contact op met onze makelaar

Broekman Makelaars - Edwin Balvers Te bereiken via 072-562 5544 of nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl

Is dit uw droomappartement?

Ja ik ben geïnteresseerd!

Partners

Contact

Wilt u wonen in hartje centrum Heerhugowaard? Dan is De Coraal iets voor u.

Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Edwin Balvers van Broekman Makelaars.

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De verstrekte informatie kan niet aangemerkt worden als een aanbod en is ook niet bedoeld als vervanging van deskundig persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat u maakt van de informatie die u aantreft. De Nijs heeft deze website zorgvuldig samengesteld. De Nijs garandeert niet dat de website altijd foutloos functioneert. Dit geldt ook voor de inhoud van de verstrekte informatie. De Nijs is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. De Nijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie van derden die beschikbaar is via “links” op de website. De Nijs is eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten en databankrechten van deze en andere website(s) van De Nijs. Bezoekers zijn gerechtigd tot het online bekijken van de aangeboden informatie en het gebruik van de aangeboden functionaliteiten. Het is zonder voorafgaande toestemming van De Nijs niet toegestaan de inhoud of een functionaliteit over te nemen, te vermenigvuldigen of op andere wijze kenbaar te maken. Informatie die u rechtstreeks per e-mail verzendt of die u via deze website naar De Nijs stuurt is niet beveiligd. Verzending geschiedt dan ook op eigen risico.